PDA

View Full Version : Dyno Tuning



silverSE
December 13th, 2002, 06:55 PM
is there a shop in Calgary or Edmonton that uses a wideband o2 sensor, in there tuning?

Dirty_SOHC
December 13th, 2002, 10:32 PM
Dynomotive in Calgary.

http://www.dynomotive.ca

Tell Toma that Rolland sent you

Dirty_SOHC
December 13th, 2002, 11:02 PM
Dynomotive in Calgary.

http://www.dynomotive.ca

Tell Toma that Rolland sent you

ManHunter
December 14th, 2002, 12:16 AM
Originally posted by silverSE@Dec 13 2002, 04:55 PM
is there a shop in Calgary or Edmonton that uses a wideband o2 sensor, in there tuning?
I would never put my car on a dyno without hooking up a wideband on it. I'm pretty sure Stew's dyno here in Edm. had a wideband.

MH

B18C
December 16th, 2002, 01:24 AM
I like Dynomotive

h22civic
December 16th, 2002, 09:47 AM
Stu's Dyno has a wide band O2 sensor for his dyno tuning...works pretty well.

98Luder
December 28th, 2002, 07:13 PM
Davenport uses a wideband as well.